^Back To Top

Дрізд сибірський

Сибірський дрізд мешкає в середній частині і на півдні Східного Сибіру, ​​в Прибайкаллі і на півдні Далекого Сходу, а також на Сахаліні.

Жити полюбляє в лісах, більшу частину часу проводить на землі і на деревах у пошуках їжі.

Дорослий самець чорно-сизого забарвлення. Черево і широка бров над оком білі. Самка і молоді птахи оливково-бурі зверху і білі, з рудуватими поперечними плямами знизу.

Пісенька сибірського дрозда не з кращих. Це тихе щебетання і двоскладовий свист. Перегукуються дрозди між собою гучним тріском.

Сибірський дрізд
Голос - тріск і щебечуча пісня.

Гніздо сибірський дрізд в'є на дереві або кущі.

Самка відкладає 4-6 голубуватих з темними плямами яєць. Висиджує їх одна.

В іншому сибірський дрізд схожий на родичів.

.

Наші друзі

АКВАРИУМ - подводный мир аквариумных рыбок и растений

ДОМАШНИЕ ЛЮБИМЦЫ - собаки, кошки, грызуны и другие братья наши меньшие

Останні новини

Голоси наших птахів

 Copyright © 2010-2020    Пернатая радуга    Rights Reserved.